H Zita Congress ξεκίνησε τη δράση της το 1982 , εισάγοντας ουσιαστικά στην Ελλάδα την έννοια της επαγγελματικής διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας.

Τέσσερις δεκαετίες αργότερα η Zita Congress παραμένει ηγέτιδα δύναμη στον χώρο της διοργάνωσης, αξιοποιώντας την κορυφαία εμπειρία και εξειδίκευσή της και ταυτόχρονα εκσυγχρονίζοντας διαρκώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες της:

  • Κατάρτιση προϋπολογισμού.
  • Έρευνα και επιλογή χώρου διεξαγωγής εκδήλωσης.
  • Διαχείριση επιστημονικού προγράμματος.
  • Διαχείριση κρατήσεων & πλήρης γραμματειακή υποστήριξη
  • Οπτικοακουστική κάλυψη με τη χρήση κάθε απαιτούμενης νέας τεχνολογίας.
  • Εξασφάλιση οικονομικών χορηγιών & χορηγιών επικοινωνίας.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας για κάθε εκδήλωση.
  • Προβολή / ενίσχυση παρουσίας στα social media.

 

Η Zita Congress αποτελεί μόνιμο συνεργάτη (Core PCO) μεγάλων διεθνών επιστημονικών κοινοτήτων (IPRAS, ISPRES, SEERSS κ.α.) και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένες με ISO ποιότητας (ISO 9001 & ISO 140001).

Έχοντας διοργανώσει εκατοντάδες συνέδρια εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, η Zita Congress αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τον σχεδιασμό και την άρτια υλοποίηση συνεδρίων μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

Η Zita Congress εκτελεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα κάθε βήμα της οργανωτικής διαδικασίας:  Από την κατάρτιση του προϋπολογισμού , την εξασφάλιση χορηγιών και την επιλογή του καταλληλότερου χώρου διεξαγωγής, μέχρι τη διαχείριση του επιστημονικού προγράμματος και τη γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης. Παράλληλα, η Zita Congress διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα επικοινωνίας και ψηφιακού marketing, που μπορεί να εξασφαλίσει σε κάθε συνέδριο που διοργανώνει χορηγίες επικοινωνίας, κατασκευή ιστοσελίδας και αυξημένη προβολή στα social media.

Η οργάνωση μιας μεγάλης εκθεσιακής –εμπορικής ή επιστημονικής- πρωτοβουλίας, απαιτεί εξαιρετική εμπειρία και εξειδίκευση καθώς και άριστες οργανωτικές δεξιότητες. Με διοργανώσεις σημαντικών εκθέσεων στο ιστορικό της – Aerozol 1999, Ελληνο-Τουρκική έκθεση προϊόντων & υπηρεσιών  2002, Υγεία, Διατροφή, Ομορφιά  2016 – 2019 – η Zita Congress μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε σύνθετο και απαιτητικό εκθεσιακό project.

Πολυάριθμες επιτυχημένες εκδηλώσεις, τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων φέρουν την υπογραφή της Zita Congress. Σε κάθε διοργάνωση που αναλαμβάνει η Zita φροντίζει να αξιοποιεί στο έπακρο το εξειδικευμένο έμψυχο δυναμικό της αλλά και τις διεθνείς επιρροές και συνεργασίες της.

Έχοντας ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για το χτίσιμο γεφυρών πολιτισμικής επικοινωνίας, η Zita έχει διοργανώσει με δική της πρωτοβουλίας σημαντικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως η Πολιτιστική εβδομάδα Ρώσικης Γαστρονομίας και Μουσικής,  το Οικονομικό Forum Ελλάδας – Τουρκίας και οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ελλάδας – Τουρκίας με θέμα τη μόδα.

Τα ταξίδια κινήτρων μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια μίας επιχείρησης. Μια αποτελεσματική μέθοδο επιβράβευσης των κορυφαίων και πιο πολύτιμων στελεχών και συνεργατών της ή προώθησης του brand name και των προϊόντων της.

Για να επιτελέσουν όμως αυτό το ρόλο και να λειτουργήσουν ως κίνητρο επίτευξης των εταιρικών στόχων, τα ταξίδια κινήτρων δεν μπορούν να είναι τυποποιημένα. Αντίθετα, πρέπει να σχεδιαστούν βήμα-βήμα ώστε να ικανοποιήσουν το σύνολο των συμμετεχόντων, αλλά και καθέναν ξεχωριστά. Παράγοντες όπως το budget, η φιλοσοφία και οι στόχοι της εταιρείας, η εποχικότητα και η ασφάλεια, ο αριθμός και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων πρέπει να λαμβάνονται υπόψη σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού και της υλοποίησης ενός τέτοιου ταξιδιού.

Μετά από τέσσερις δεκαετίες οργάνωσης ταξιδίων, σε κάθε σημείο του πλανήτη και  έχοντας προσφέρει αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο ανθρώπους, η Zita μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει με ταχύτητα και υπευθυνότητα tailor-made ταξίδια που θα εξυπηρετήσουν στο έπακρο κάθε εταιρική ανάγκη.

Η πανδημία δημιούργησε, ως γνωστόν, τεράστια προβλήματα, σ’ όλους σχεδόν τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο, όπως σε όλες τις μεγάλες διεθνείς κρίσεις, αναδύονται νέες ευκαιρίες και προκλήσεις, που επιταχύνουν τις τεχνολογίες αιχμής και αλλάζουν τα οικονομικά και κοινωνικά πρότυπα. Έτσι και σήμερα, ο Covid-19, φέρνει νέα δεδομένα στο χώρο της επικοινωνίας και του marketing, καθώς και σε θέματα εκπαίδευσης και επιστημονικής ενημέρωσης.

Ο Όμιλος μας, που φέτος συμπληρώνει 40 συναπτά έτη πρωτοποριακής δραστηριότητας στην επικοινωνία και την διάχυση επιστημονικής γνώσης, αλλά και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, ανταποκρίνεται άμεσα στις νέες τεχνολογικές προκλήσεις.

Τεχνολογίες όπως Zoom, MS Teams, Vimeo αλλά και δυνατότητα virtual έκθεσης προϊόντων, είναι της απόλυτης γνώσης του προσωπικού μας, που με χαρά τα θέτουν στη διάθεση σας, με σκοπό την επίτευξη των στόχων σας.

Καλέστε μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να μιλήσουμε μαζί για τις νέες ευκαιρίες και προκλήσεις του σήμερα, αλλά και στην μετά Covid-19 εποχή.

Είμαστε σίγουροι ότι θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2299440968

Email : t.liagkis@zita-congress.gr

Πατήστε στα παρακάτω κουμπιά για να δείτε τις ευχαρηστήριες επιστολές σε μορφή pdf

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Το ΑΤΡ διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.)

Η ομάδα ΑΤΡ (Aristotle Team of Pharmacy) με την έγκριση του ΕΟΦ, διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.), που έρχεται να διαδεχθεί τα τρία προηγούμενα, τα οποία διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου του 2022 στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. και απευθύνεται στους…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

6o Συνέδριο ESODIMESO

Αγαπητοί Φίλοι & Συνεργάτες, Ως πρόεδρος της European Society of Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity (ESoDiMeSO) βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη διοργάνωση του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ESoDiMeSO το οποίο θα διεξαχθεί 07 και 08 Δεκεμβρίου 2019 στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο και τελεί υπό την αιγίδα του ΙΣΑ. H οργανωτική και…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας

Η δύναμη της φύσης και η επιστήμη, συναντώνται στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

EFMC European Federation of Medicinal Chemistry)

Τεράστια επιτυχια το συνεδριο της EFMC European Federation of Medicinal Chemistry) Με περισσότερους από 700 συμμετέχοντες απο 45 χώρες που διοργανώνει η Zita Congress στο Ζάππειο. #zitacongress #zitagroupofcompanies #efmc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

46ο Παννελήνιο Συνέδριο Ε.Σ.Ν.Ε.

Με ιδιαίτερη χαρά, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος σας προσκαλούν στο 46ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Μαΐου 2019 στην πανέμορφη Μήλο, τη Νήσο της Αφροδίτης, με την ελπίδα ότι στο εγγύς μέλλον το άγαλμά της θα επιστρέψει στη Γενέτειρά της. Website:…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

5ο Forum Υγείας

Mε μεγάλη επιτυχία και την αθρόα συμμετοχή περίπου 5.000 επιστημόνων υγείας, επιχειρηματιών και κοινού στη διάρκεια του διημέρου, ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο το 5ο Δ|Υ|Ο FORUM – BEAUTY DAY, η μεγάλη γιορτή της υγείας, της ομορφιάς και τις ευεξίας, που πραγματοποιήθηκε στις 15 & 16 Μαρτίου στο Ζάππειο. Εξέχοντες επιστήμονες από τον χώρο της υγείας,…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

5ο Συνέδριο Esodimeso

20 -21 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ – ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

2η Διεπιστημονική ημερίδα: Καρκίνος του Μαστού

Συγχρονες απόψεις και Προοπτικές 6 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κοπή πίτας “Γαλαξίας” 2019 στην Ιερά οδό

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας των σουπερ μάρκετ «Γαλαξίας» Αττικής, την Κυριακή 13, Ιανουαρίου 2019. Στην Εκδήλωση παραβρεθήκαν σχεδόν 2.000 εργαζόμενοι και προσκεκλημένοι συνεργάτες της 5 Α.Ε. Το διοικητικό συμβούλιο έκοψε την πίτα μοιράζοντας δώρα στους τυχερούς και παράλληλα αναφέρθηκε στα άμεσα μελλοντικά σχέδια για την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου, που…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »