1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Νοσηλευτικής

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Νοσηλευτικής

Η Zita Congress & Event Μanagement οργάνωσε και υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Νοσηλευτικής, το οποίο έλαβε χώρα στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίο Ελαιώνα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, σε έναν σημαντικό ιστορικό χώρο όπου δίδασκαν οι αρχαίοι Αθηναίοι φιλόσοφοι.

Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώθηκε από τον Τομέα Φοιτητών Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας,  αποτελεί ορόσημο για τη Νοσηλευτική Φοιτητική Οικογένεια καθώς σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη ενός επιστημονικού διαλόγου μεταξύ των φοιτητών από Πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Μέσα από τη θεματολογία του Συνεδρίου αναδείχθηκαν νέες γνώσεις, νέες προοπτικές, ερευνητικές πρωτοβουλίες και κλινικές δεξιότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο θα ενισχύσουν τη μελλοντική επαγγελματική υπόσταση του νοσηλευτή και την αναγκαιότητα της αντιμετώπισης των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε αρρώστου.

Το Συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 400 φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων, φιλοξένησε ενδιαφέρουσες Ομιλίες, Διαλέξεις και Παρουσιάσεις σε Στρογγυλά Τραπέζια σχετικά με επίκαιρα ιατρικά θέματα που απασχολούν την ιατρική και νοσηλευτική κοινότητα, καθώς και θέματα για τον ρόλο του νοσηλευτή στη σύγχρονη ιατρική επιστήμη και τη φροντίδα του ασθενούς.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη παρουσία σας και την υποστήριξή σας.